Husqvarna

Straume Bensin Autosenter AS er stolt leverandør av Husqvarna produkter. Husqvarna har vært opptatt av innovasjon siden selskapets oppstart i 1689. De har siden den gang introdusert prisvinnende og revolusjonernede produkter, og løsninger der brukeren har vært i sterkt fokus. Produktene de tilbyr oppfyller kravene til miljø og sikkerhet, og er kjent for å være av høy ytelse og kvalitet. De er drevet av lidenskap og tilbyr produkter for både hage, park og skogbruk.

Husqvarna har kontinuerlig fokus på utvikling av produkter og teknologi, og de har strenge krav til kvalitet. Dette gjør at du kan være sikker på produktet du kjøper fra Husqvarna vil ha lang holdbarhet og fungere optimalt i flere år fremover!

Husqvarna
Husqvarna

Produkter

Straume Bensin Autosenter AS fører et stort sortiment av Husqvarna-produkter i vår nettbutikk – alt du kan trenge til landskapspleie, skogs- og hagearbeid! Vi tilbyr en komplett serie med maskiner og redskaper, inkludert høyttrykksspylere, motorsager, hekksakser, robotgressklippere, hagetraktorer, løsblåsere, snøfresere, med mer.

Produkter av høy kvalitet krever utstyr med samme standard! For at du skal kunne ha glede av produktene i lengst mulig tid, er det viktig å holde de ved like og i god stand. Diverse utstyr til Husqvarna maskiner og verktøy, i tillegg til klær og verneutsyr, kan du også finne i vår nettbutikk.